Forum Główne > Testowo

Jak podać sygnał Ms2?

<< < (8/9) > >>

czako:
Hehe  :) Kurde,zrobiłem sobie symulacje defektu pociągu i stało się - zdefektował mi poc. 66021 ze Ślemienia do Wilamowic i pytanko co z nim zrobić?  :o Jak na razie zamówiłem,żeby mi przysłali z zachodu sieciówkę ;p zamknąłem tor 1 i jeżeli mam tam wpuścić sieciówkę to na jakim rozkazie? :)

Paweł:
Ale sieciówka to raczej do sieci trakcyjnej, a nie do zdefektowanej jednostki ;)

czako:
No taaak,byle co,byleby zwolnić ten tor i za pierona nie wiem do jakiej stacji go wysłać jak już go podczepię,ale najpierw muszę wyprawić tą sieciówkę,jaki rozkaz napisać,jak napisać ten rozkaz,zielonego sieciówce nie mogę podać,więc tylko na "Sz",jak nazwać skład i czy ma wrócić do Ślemienia czy do mnie,a jak do mnie to co zrobić z tym zdefektowanym ciopongiem jak będzie sobie u mnie już stał bo muszę tą sieciówkę zwrócić zachodowi.Zwariuję!!  ;D  Ależ to skomplikowane,idę się powiesić.  :o :o

MaKu:
Kombinuj. Są conajmniej 3 sposoby zeby to zrobić :D

jageer:

--- Cytat: czako w 02 Wrzesień 2011, 21:58:49 ---Hehe  :) Kurde,zrobiłem sobie symulacje defektu pociągu i stało się - zdefektował mi poc. 66021 ze Ślemienia do Wilamowic i pytanko co z nim zrobić?  :o Jak na razie zamówiłem,żeby mi przysłali z zachodu sieciówkę ;p zamknąłem tor 1 i jeżeli mam tam wpuścić sieciówkę to na jakim rozkazie? :)

--- Koniec cytatu ---

Najlepiej "urwać" pierwszą lepszą lokomotywę od towarowego i ją puścić na szlak celem ściągnięcia zdefektowanego...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej