Forum Główne > Testowo

Parę pomysłów co do rozwoju symulatora

<< < (5/17) > >>

MaKu:
A ile w ciągu zmiany zatrzymuje się ta pociągów? Jak już wspomniałem, chodzi o natężenie ruchu. Nie o wielkość stacji.
Jeżeli jest możliwość, wypełnienia dodatkowych obowiązków, to się mu takowe przydziela.

Na takich stacjach jak Lisków, a nawet Testowo, pociągi zapowiada dyżurny peronowy, ewentualnie megafonista.

miki:
Jest tam ruch duży, stacja podobna do Testowa, ruch tak samo. Zatrzymują się tam pośpiechy i ekspresy. Czekaliśmy ze wspomnianym mechanikiem pod wjazdem i słchać było jak dyżurny zapowiada TLKe do Gdańska, dlatego mechanik powiedział, że nie będzie mu przerywał zapowiadania proźbą o wjazd i zaczekał aż skończy.

uetam:
Ale porównujesz 5-kierunkową stację węzłową z dużym ruchem towarowym ze stacyjką na jednotorówce gdzie zatrzymuje się tylko 13 par pociągów osobowych?
To ja równie dobrze mogę powiedzieć, że w Liskowie ruch zbliżony jest do Warszawy Zachodniej :D

miki:
:D Faktycznie.
Zapowiedzi tak czy siak w Testowie powinny być, bo nawet z zamkniętym torem do Ślemienia jak coś tam dojeżdża tylko to nudno jest, a tak to odrazu tablica peronowa, zapowiedź, wjazd, przejazd, odjazd... :D

W.F.:
Nudno Ci w Testowie, jedź do Liskowa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej