Forum Główne > ISDR - Tematy ogólne

[Pomysł] Ciekawe pomysły na udoskonalenie ISDR

<< < (14/18) > >>

Droznik:
A jeszcze gdyby dał MOJ, MPJ, APJ, fakt jest tyle do wyboru że hoho.
Teraz czytałem a profilu PLK-i że w pn jest chat z ludźmi co tworzą rozkład, zapytaj ich o rzeczy co Cię martwią.

DamDam:

--- Cytat: taper w 14 Luty 2015, 17:42:30 ---To może zrób pdfa z podpisami co gdzie i jak wstawić by samemu zrobić rozkład jazdy, mnie udało sie zrobić 1 pociąg, aa drugi nie idze.

--- Koniec cytatu ---
Program ma za zadanie zminimalizować prawdopodobieństwo błędu przez użytkownika, więc niektóre funkcje będą automatycznie przypisywane podczas podawania podstawowych danych.

--- Cytat: Droznik w 14 Luty 2015, 19:12:49 ---Teraz czytałem a profilu PLK-i że w pn jest chat z ludźmi co tworzą rozkład, zapytaj ich o rzeczy co Cię martwią.

--- Koniec cytatu ---
Zapytam czy użyczyliby mi SKRJ, OT, KWR, SRR  ;D

melis:
@DamDam w jakim języku piszesz, ten "program"?

Paweł:

--- Cytat: DamDam w 14 Luty 2015, 11:56:20 ---Czy Autorzy mają w swoich planach ulepszenie edytora rozkładu?

--- Koniec cytatu ---

W planach jest całkowita zmiana formatu rozkładu jazdy, ale to dopiero za jakiś czas. Jednak nie przewiduję automatycznego obliczania czasów - to zadanie dla oprogramowania do liczenia przejazdów teoretycznych, a nie edytora rozkładu jazdy. Aktualny edytor informuje jedynie o czasach mocno różniących się od pozostałych jako potencjalnych błędach.

DamDam:

--- Cytat: melis w 15 Luty 2015, 18:01:27 ---@DamDam w jakim języku piszesz, ten "program"?

--- Koniec cytatu ---
Na razie ucze się C++.

--- Cytat: Paweł w 15 Luty 2015, 23:50:04 ---
--- Cytat: DamDam w 14 Luty 2015, 11:56:20 ---Czy Autorzy mają w swoich planach ulepszenie edytora rozkładu?

--- Koniec cytatu ---

Aktualny edytor informuje jedynie o czasach mocno różniących się od pozostałych jako potencjalnych błędach.

--- Koniec cytatu ---
A mój program będzie te błędy eliminował w czasie rzeczywsitym. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej