Forum Główne > ISDR - Rozkłady jazdy

DamDam- rozkład jazdy dla Testowa v1.0

<< < (5/9) > >>

W.F.:

--- Cytat: taper w 08 Październik 2014, 18:02:34 ---To ze Ślemienia puszczam skład pod W5 na tor z Borku i tyle, jak dłuższy to ciut dalej.

--- Koniec cytatu ---

Nie da rady, za W5 nie ma sieci trakcyjnej.

--- Cytat: taper w 08 Październik 2014, 18:02:34 --- Nie na tym forum pisali, że pociąg może być tak długi jak najkrótsze tory stacyjne przez które przejeżdża?

--- Koniec cytatu ---

Generalnie powinna być taka zasada. Osobiście uważam, że wstawianie tak długich pociągów do było nie było fikcyjnego rozkładu jest lekką przesadą. Nic nowego do tej zabawy one nie wnoszą.

A rozkład wydaje się ciekawy.

Pozdrawiam
W.F.

taper:

--- Cytat: Droznik w 08 Październik 2014, 20:59:27 ---Trzeba zrobić jak ostatnio było na wschodzie Polski.
Po 2 puścić towara z 3200 na haku, który nie daje rady wjechać pod wzniesienie.

Tak wiem zjechałem z tematu ;p

--- Koniec cytatu ---
Jak jeszcze u mnie we wsi była stacja to raz ET22 zostawiła pół składu pod semaforem, a połowę wciągnął na bok. odpiął się i wciągną resztę.

DamDam:
Przewoźnik zrobi wszystko, by maksymalnie wykorzystać lokomotywy, a prezesi zarabiają tysiące jak nie miliony. To się nazywa oszczędnosć ;D

Zacha:
@DamDam wątpię, żeby ktoś chciał być prezesem za tyle, co zarabia maszynista ;)

--- Cytat: taper w 08 Październik 2014, 18:02:34 ---Nie na tym forum pisali, że pociąg może być tak długi jak najkrótsze tory stacyjne przez które przejeżdża?

--- Koniec cytatu ---
ZTCP długość nie może przekraczać długości użytkowej najkrótszego toru głównego (zasadniczego lub dodatkowego) w stacji, tj. od sem. wyjazdowego do np. ukresu z drugiej strony, na całej trasie przejazdu pociągu.

taper:
@DamDam czy z początku to ruch jest tylko z Liskowa do Wiliamowic?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej