Forum Główne > Testowo

TW - zgłaszanie błędów

<< < (20/22) > >>

Paweł:

--- Cytat: robert051 w 06 Wrzesień 2011, 23:18:15 ---To raczej nie jest błąd ale upierdliwość. Chodzi mi o dźwięk wydawany jak na radiu coś maszyniści powiedzą. Dało by radę go wyłączyć?? Ew. żeby był do wyłączenia w opcjach.
--- Koniec cytatu ---

To zostało dodane głównie po to aby było wiadomo jak ktoś coś woła w sytuacji gdy otwarta jest zakładka łączność (nie wyskoczy komunikat) a użytkownik zajęty jest rozmową telefoniczną. Pomysł jednego z użytkowników. Aż tak przeszkadza?

--- Cytat: robert051 w 06 Wrzesień 2011, 23:18:15 ---Jak już mówimy o egzaminach itp to przydała by się opcja w Debugowaniu o pominięcie SKP. Chodzi o to że jak się robi zadanie egzaminacyjne to tam bardzo rzadko. Ja jeszcze się z tym nie spotkałem. Jest SKP i powiadamianie go czy też mostkowa nie przy tłumaczeniu jest jednak pewnym problemem.

--- Koniec cytatu ---

W obecnej wersji post. SKP potwierdza każdy rozkładowy pociąg, nawet gdy nie zostanie o nim powiadomiony.

robert051:
Działa wam wyszukiwanie pociągu w SWDR?? Pytam się bo nie wiem czy to u mnie defekt programu czy coś jest skopane.

Paweł:
Wciśnij enter po wpisaniu numeru.

rustsaltz:
A co z pociągami, które mają dłuższe postoje? Nie można potwierdzić osobno godziny przyjazdu i odjazdu?

jageer:

--- Cytat: rustsaltz w 07 Wrzesień 2011, 20:23:36 ---A co z pociągami, które mają dłuższe postoje? Nie można potwierdzić osobno godziny przyjazdu i odjazdu?

--- Koniec cytatu ---
Jaki to ma sens? Jak odjedzie to wpisujesz i tyle. Jak chcesz wiedzieć, kiedy przybył patrzysz w dziennik...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej