Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Urealnienie symka.

<< < (4/7) > >>

melis:

--- Cytat: EN57-002 w 07 Luty 2016, 18:05:23 ---już dziś nie mam takiej informacji, kiedy zdefektuje mi lok przy poc., lub wajcha, albo izolacja

--- Koniec cytatu ---
Wyrywanie zdań z kontekstu, nie oddaje ich właściwego sensu. Tzn, że co? Na zasadzie usterki S1 po str posterunku ai, którą widzisz w swych usterkach?

EN57-002:

--- Cytat: melis w 08 Luty 2016, 07:05:52 ---Wyrywanie zdań z kontekstu, nie oddaje ich właściwego sensu.

--- Koniec cytatu ---
To nie  było wyrywanie zdań, a opracowanie ich w całości.

--- Cytat: melis w 08 Luty 2016, 07:05:52 ---Tzn, że co? Na zasadzie usterki S1 po str posterunku ai, którą widzisz w swych usterkach?

--- Koniec cytatu ---
A czy gdziekolwiek napisałem o usterce semafora wjazdowego do innej stacji?
Stacja "nie bierze" nie oznacza usterki sema wjazdowego, podobnie jak u mnie na stacji. Nie biorę bo taka sytuacja techniczno-ruchowa. Wezmę za 5min i tyle.

melis:
Ale powinieneś dostać informację o tym, co jest przyczyną braku wjazdu, tak? Bo ot tak widniejące S1, moim zdaniem jest bez sensu. Jest sobie brak wjazdu... to niech sobie będzie. Może wkrótce będzie wjazd. Może...

EN57-002:

--- Cytat: melis w 08 Luty 2016, 15:10:58 ---Ale powinieneś dostać informację o tym, co jest przyczyną braku wjazdu, tak?

--- Koniec cytatu ---
ale to ja, czy mech ma dostać tą informację?
Nie przypominam sobie, aby stacja trzymające skład po wjazdowym do 5min. informowała tylny post. czemu nie bierze.

jageer:

--- Cytat: melis w 08 Luty 2016, 15:10:58 ---Ale powinieneś dostać informację o tym, co jest przyczyną braku wjazdu, tak? Bo ot tak widniejące S1, moim zdaniem jest bez sensu. Jest sobie brak wjazdu... to niech sobie będzie. Może wkrótce będzie wjazd. Może...

--- Koniec cytatu ---

Wystarczy powiedzieć "nie ma wjazdu" i tyle. Nie mam obowiązku się tłumaczyć dokładnie, dlaczego go nie ma.... Na pewnej bocznicy, za dobrych czasów 6-12h pod wjazdem stania, to była norma, ale inaczej sie nie dało.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej